Agripo er en produktserie for håndtering av poteter og andre rotfrukter - fra bonden til forbruker. Designet for å skape en ergonomisk løsning for personalet og en lønnsom investering for butikken. Agripo finnes i dag i alle store dagligvarekjeder i Sverige.

Agripo-systemet er utviklet for å skape lønnsomt salg av rotgrønnsaker og poteter ved å redusere svinn, forenkle logistikk og effektivisere prosesser. Agripo forbedrer også arbeidsmiljøet ved å eliminere tunge løft. Systemet har blitt utviklet og testet i over 30 år for å møte kravene og behovene til den moderne dagligvarebutikk.

Agripo potetheis Katariina, Finland

REDUSERTE KOSTNADER

Når det gjelder lasting, viser Agripo virkelig hva systemet er godt for. Fire esker med totalt 800 kg poteter får plass på hver enkelt pall. Det betyr at lastingen går mer smidig og flere poteter kan transporteres på hver lastebil.

ENKLERE HÅNDTERING

En person kan enkelt håndtere flere hundre kilo. Esken med poteter lastes i en heisenhet og rullebordet rulles på plass. Alt med bare noen få enkle manuelle trekk. Så er det bare å la potetene rulle ut – klare til å bli plukket av kundene.

REDUSERT SVINN

Den unike åttekantede esken (oktabin*) beskytter potetene mot lys, og reduserer dermed svinnet. Slitestyrken og holdbarheten på kassen er en av Agripos viktigste suksessfaktorer.

ØKT LØNNSOMHET

Agripo løftesystem kan øke lønnsomheten som følge av mye lavere kostnader for frakt og håndtering, redusert svinn og økt salg.

Håndtering Agripo potetheis

HVORDAN FUNGERER DET?

Agripo løftesystems oktabin* fylles med poteter. Fire oktabiner, totalt 800 kg poteter, passer på en pall (80x120 cm). Heisen kan også brukes i kombinasjon med en beholder i tre, som rommer 250 kg eller 100 kg poteter. Agripo løftesystem gjør det meget enkelt for de ansatte å få store mengder poteter fra lasterampen og inn i butikken. Alt er lagt opp til en smidig og raskt manøvrering, og man kan håndtere hundrevis av kilo uten å løfte noe. Systemet reduserer også svinn ved å alltid holde potetene vekk fra lyset slik at de ikke blir grønne og farlige for kunden. Ettersom systemet gir kunden en god oversikt og mulighet til å plukke poteter i riktig ergonomisk høyde, vil det resultere i økt salg.

INTERIØR

Både Agripo løftesystem og den manuelle løsvektsautomaten kan utstyres med skapfronter i tre for å passe til en bestemt kjedes profil. For ytterligere informasjon og spørsmål, kontakt oss! 

*Agripo løftesystem brukes i hovedsak i kombinasjon med en masseprodusert oktabin (åttekantet kasse) som kan fylles med 200 kg rotfrukter. Kassen er produsert i 100% resirkulerbar wellpapp.

Agripo potetheis ICA Enskede