Få noen enkle tips på hvordan du kan benytte deg av trekasser for å skape et gjennomgående rustikk og landlig uttrykk i din butikk.
I begynnelsen av forrige århundre ble trekasser brukt til nesten alle type varer. På den tiden var det meste av maten vår i prinsippet organisk dyrket, uten kunstgjødsel og andre tilsetningsstoffer. Bruken av trekasser som eksponering av for eksempel frukt, kan gi kunden en økt følelse av å være miljøbevisst og jordnær, og at man har gått tilbake til det gamle jordbrukssamfunnet.

Trekasser

På sommeren kan man med fordel sette opp mange trekasser utenfor butikken, som vil gi kunden en følelse av å være på torget og handle. Dette forsterker også naturligvis følelsen av fordums tid og skaper en større troverdighet rundt følelsen av naturlige, lokalproduserte produkter, som mange kjeder ønsker å oppnå.

Hyller av trekasserHyller av trekasser

Trekasser kan med fordel stables oppå hverandre og danne en velfylt vegg, som skaper følelsen av et varmt og koselig interiør. Man kan også bruke trekasser til å skille deler av butikken, slik at man også kan skape en følelse av varme og trivsel. Mange butikker ser dette som en mulighet til å bygge om sin butikk flere ganger i året for å skape en ”nyhetsfølelse” for de faste kundene.

Den skråstilte trekassen på fot kan plasseres under en kjøledisk eller foran ferskvaredisken. Slik drar man nytte av så mye gulvplass som mulig, samtidig som man får skjult en lite dekorativ del av butikken.

For å øke impulskjøp kan vi anbefale at man setter opp den minste trekassen vår på kassadisken.

Med de ulike bruksområdene for våre trekasser kan du enkelt skape et gjennomgående uttrykk i din butikk!