Etter å ha mottatt en rekke forespørsler fra butikksjefer og frukt og grøntansvarlige, har vi i Smart Supply nå utviklet en unik melonkutter som sikrer en effektiv og trygg måte å dele meloner på. Vi er sikre på at denne vil spare våre kunder for både tid, skader og frustrasjon!

Det kan ofte bli litt knoting når man skal dele opp meloner. Fjøla du bruker er ikke rett og melonen triller av gårde, kniven er for kort og melonen blir ujevnt delt opp eller du kløner det skikkelig til og tar med en finger i samme slengen. Med dette geniale produktet kan du endelig dele vannmeloner raskt og sikkert, uten mer gris og søl enn nødvendig!

Melonkutter

Melonkutteren består av kniv, en base som kan roteres 360⁰ og skjærefjøl. Plastdelene er produsert i PE 500 plast, som er godkjent for kontakt med matvarer, og kniven er i rustfritt stål.

Når du skal dele en melon, er melonkutteren veldig enkel og effektiv i bruk. Man legger melonen i holderen og deler med kniven. Deretter roterer man melonen og gjentar prosessen frem til man får ønsket antall perfekt delte meloner. Enkelt for deg, enkelt for kunden!


3 enkle steg!

1. Legg melonen i holderen

2. Før kniven ned og del

3. Rotér og del igjen

Nysgjerrig på hvor kjapt det går? Sjekk ut denne videoen: