Agripo-systemet er utviklet for å skape lønnsomt salg av rotgrønnsaker og poteter ved å redusere svinn, forenkle logistikk og effektivisere prosesser. Agripo forbedrer også arbeidsmiljøet ved å eliminere tunge løft. Systemet har blitt utviklet og testet i over 30 år for å møte kravene og behovene til en moderne butikk.

HVORDAN FUNGERER AGRIPO?ELEKTRISK POTETAUTOMAT

Oktabinen, fyllt med poteter, plasseres i heisen. Kassen løftes deretter opp og et rullebord med en hylle av rustfritt stål plasseres foran heisen. Rullebordet er i riktig ergonomisk høyde for kundene og fylles automatisk med nye, ferske poteter når du har åpnet esken. En praktisk avfallsbeholder under hyllen samler søppel og smuss, og er veldig lett å tømme. Det er også mulig å utstyre systemet med en hylle over rullebordet for ytterligere vareeksponering.

Agripo potetautomat Large


MANUELL LØSVEKTSAUTOMAT

Løsvektsautomaten fylles manuelt fra den fellbare baksiden. Alle modeller er utstyrt med en løsvektshylle og en avfallsbeholder under. Avfallsbeholderen samler opp søppel og smuss, og er veldig lett å tømme. Noen av modellene er også utstyrt med en hyllemodul for ytterligere vareeksponering.

Agripo løsvektsautomat


Agripo gir uendelige muligheter! Du kan enkelt integrere en Agripo-heis i din eksisterende innredning. Agripo fungerer utmerket i kombinasjon med andre hyllesystemer. Eller hvorfor ikke la hele interiøret bygge på Agriposystemet, hvor du kan kombinere både den elektriske og den manuelle automaten?