Som eneste forhandler i Norge er vi i Smart Supply stolte av å ha Rabtrolley handlevogner i vårt sortiment! Disse særegne og moderne handlevognene har raskt blitt en ny favoritt blant dagligvarekundene og er i dag å finne hos flere av de store dagligvarekjedenes butikker rundt om i vårt langstrakte land.

FRA IDÉ…Rabtrolley skisse

Tanken om å lage en elegant handlevogn for en ny generasjon ble født i et selskap med over tretti års erfaring i produksjon tekniske plastkomponenter til bilindustrien.

TIL SLUTTPRODUKT

Rabtrolley handlevogner skiller seg ut med dens unike design, pålitelighet, sikkerhet, kompaktitet, enkel manøvrering og rengjøring. Handlevognens farger er dens varemerke, og vil være med på å fremheve butikkens profil. 

Rabtrolley serie

HANDLEVOGNER SOM SKILLER SEG UT

Den karakteristiske egenskapen til Rabtrolley handlevogner er det eksepsjonelle designet; Vognene skiller seg ut fra lignende produkter takket være deres eleganse, materialvalg og tekniske løsninger. Et hvilket som helst salgssted utstyrt med Rabtrolley handlevogner skiller seg ut når det gjelder modernitet, stil og eleganse. Muligheten til å velge vognfargen betyr at butikkinnredningen blir mer iøynefallende, og kan bidra til å skape et unikt og uforglemmelig interiør.

PÅLITELIGHET, SIKKERHET OG KOMFORTProdukttesting på fabrikk

Pålitelighet: Designet og testet for å sikre perfekt funksjonalitet og varige mekaniske egenskaper i årene som kommer. 
Sikkerhet: I samsvar med kravene i EN 1929-1/2/3/4/7. Den spesielle elastisiteten til Rabtrolley handlevogner er et resultat av å bruke spesialisert polymerteknologi for å redusere risikoen for støtskader og for å beskytte butikkens utstyr og kundenes biler. 
Komfort for barn: Det er lagt særlig vekt på å sikre den beste ergonomien for barn som sitter i barnesetet. Elastisiteten i seteryggen og "varmen" fra plasten sikrer en hyggelig opplevelse også for barnet under handleturen.

REKORD I STABLING

Alle modeller er designet for å utnytte den maksimale stablingsevne, med et rekordnummer stablet i hverandre i forhold til konkurrerende produkter. Dette bidrar til å optimalisere bruken av plass både i og utenfor butikken.

MILJØVENNLIG

Produksjonsanlegget er sertifisert i henhold til ISO-EN 14000. Produktene er helt resirkulerbare, hvor plasten som brukes under produksjonen er i samsvar med gjeldende standarder og forskrifter knyttet til miljøvern. Vognene med "Eko" -merket er produsert av resirkulert plast.

RENGJØRINGEnkel rengjøring

Utformingen av selve vognen og formen på kurvens perforeringer er ment å lette strømmen av vann over overflaten, og underlette fjerningen av smuss.


Er du på jakt etter handlevogner til din butikk og lurer på hvilken Rabtrolley handlevogn som passer best for din butikk? Ta kontakt med oss da vel, så hjelper vi deg gjerne!