Endelig er våren her og sommeren rykker stadig nærmere. Det betyr at høysesongen for oppdelt frukt er rett rundt hjørnet. Det betyr også at dersom du tilbyr oppskåret melon i din butikk, må du ha rutiner som sikrer at melonen blir behandlet riktig og ikke blir forurenset med bakterier når den deles opp.

Siden meloner har høy pH og høyt vann- og sukkerinnhold, er fruktkjøttet et sted bakterier trives godt. I følge Mattilsynet skal lett bedervelige frukt og grønnsaker, som for eksempel melonen, oppbevares kjølig etter deling.

Isdisk med vannmeloner

Dersom du selger oppskåret melon og vil oppbevare denne kjølig og synlig for kunden, har vi løsningen for deg! Vårt pallebord med isdisk-modul er markedets rimeligste løsning og superenkelt i bruk! 

Pallebordet er produsert etter samme mal som ethvert pallekarmsett du får hos oss, og kommer i både kvartpall- og halvpallutførelse. I stedet for en bordplate, leveres den med en nedfelt rustfri topp i aluminium og bunnplate med en dunk for oppsamling av spillvann. Du fyller disken med is og smeltevannet føres ned i vanndunken som er skjult inni selve pallebordet. Som alle andre komplette pallekarmløsninger fra oss er denne også plassert på hjul, slik at den raskt og enkelt kan flyttes dit du ønsker.

Med denne løsningen kan du altså enkelt oppbevare meloner og annen oppskåret frukt kjølig og der det passer deg!

Vil du vite mer om Mattilsynets råd for oppdeling av frukt og grønt i butikk? Les mer her