Dagens Næringsliv kårer årlig Gaseller blant norske bedrifter og for andre år på rad, og tredje gang i firmaets historie, er Smart Supply med på denne listen. Som en av 3037 bedrifter i Norge, og en av 146 bedrifter i Østfold, kan vi stolt kalle oss Gasellebedrift!

Gasellelisten 2017

Hva er en gaselle?

Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger. Hvert år kårer Dagens Næringsliv norske fylker og landets mest vellykkede gaseller.

For å bli kåret til Gaselle må en bedrift oppfylle følgende kriterier: 

  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Levert godkjente regnskaper
  • Unngått negativ vekst
  • Være aksjeselskap med minimum 1 mill. i omsetning første år

"Jeg ser Gaselle-tittelen som en bekreftelse på at vi har jobbet godt og målrettet gjennom mange år, og at vi har god kontroll på driften og økonomien i selskapet. I Smart Supply har vi en veldig engasjert gjeng med dyktige ansatte, som står på hver dag for å skape de gode kunderelasjonene som sikrer videre vekst i selskapet. Lønnsom drift er viktig for videre satsninger, og i Smart Supply investeres det kontinuerlig i innovasjon for å utvikle produkter og løsninger som gjør at vi alltid har noe unikt å tilby markedet. Tusen takk til ansatte, kunder og samarbeidspartnere som alle har bidratt til at Smart Supply igjen har blitt Gasellebedrift i 2017."

Frode Bremnes
Gründer & daglig leder